Expositie Marja Machielse 14 maart-16 mei 2019

Op donderdag 14 maart heeft de opening plaatsvinden van de expositie van Marja Machielse. Wij nodigen u van harte uit om deze prachtige kunstwerken te komen bekijken. Hieronder vindt u een introductie van Marja Machielse:

“Najaren geschilderd te hebben, houd ik me sinds 2007 bezig met grafiek-gemengde techniek. Grafiek is een diagram, maar ook een beeldende kunstvorm, voornamelijk prentkunst.
Vooral kartondruk, een hoogdruktechniek, heeft mijn belangstelling.
Ik druk af met gebruikt verpakkingskarton en teken/schrijf, plak of schilder hierbij. Karton heeft een mooie, karakteristieke structuur en verpakkingskarton heeft vaak gaten en aparte vormen waardoor ik me laat leiden.
Inspiratiebron: alles wat me raakt, ontroert, Boos maakt, blij maakt.
Van een bak dode, kleine beesten, gevonden op Schiphol tot de witte olifanten in Namibië”

Periode: 14 maart 2019 – 16 mei 2019
Bezoektijden: Zie openingstijden Buurthuis Gageldonk