De Zonnebloem en Novafonie weer terug

Zonnebloem Haagse Beemden ontvangt sinds enkele maanden haar gasten weer in ons buurthuis. De eerste keer dat dat weer gebeurde was op zaterdag 9 september van het afgelopen jaar. De opkomst was toen groot.

De gasten kregen een middagvullend programma aangeboden. Zoals gebruikelijk eerst een lunch. Na de lunch bracht het koor ‘Ons koor’ uit Kaatsheuvel een groot aantal bekende Nederlandse liedjes ten gehore. Er werd dan ook uit volle borst meegezongen De middag werd afgesloten met een loterij.

Blij om terug te zijn

De gasten van Zonnebloem waren blij om weer terug te zijn in het buurthuis. De hartelijke ontvangst door de vrijwilligers van Buurthuis Gageldonk werd erg gewaardeerd. Onlangs waren zij weer te gast in het buurthuis.
Een andere oud bekende van Buurthuis Gageldonk, die weer tot eigen vreugde en die van ons terug is, is Ensemble vocale Novafonie. Elke donderdagavond repeteren zij in het buurthuis. Na afloop van de repetitie drinken de leden nog iets en wordt er nog gezellig nagepraat.