Sinterklaas in Buurthuis Gageldonk

Nog maar net een paar uurtjes in Nederland, brachten Sinterklaas en zijn pieten op zaterdag 18 november al een bezoek aan ons buurthuis. Zo’n 100 kindertjes waren met hun ouders of opa en oma aanwezig om Sinterklaas welkom te heten. En natuurlijk waren ze allemaal ook erg benieuwd naar het kadootje dat ze zouden krijgen van de Goed Heiligman.

Voordat de kinderen Sinterklaas en zijn vele pieten konden verwelkomen, liepen ze samen met hun ouders, opa’s en oma’s een rondje om het buurthuis in een lampionnenoptocht. Helaas gooide de regen roet in het eten. Bijna alle lampionnen werden nat. Maar dat mocht de pret niet drukken. De kinderen zongen de sinterklaasliedjes uit volle borst mee tijdens de lampionnenoptocht.

Tot volgend jaar

Na afloop van het feestje wilden de kindertjes én hun ouders graag weten of er volgend jaar weer een Sinterklaasfeestje komt in ons buurthuis. Zij hebben genoten!. We kunnen ze geruststellen. Dat is één ding wat zeker is!