Wekelijkse bingo goed bezocht

Een van de eerste activiteiten die in ons buurthuis georganiseerd wordt sinds de heropening in mei 2017 is de wekelijks bingo op dinsdagavond.
De grote motor achter deze bingoavonden is Nel Vermeeren. Iedere week ziet zij het aantal deelnemers toenemen. Een deel van hen komt zelfs van buiten de Haagse Beemden. Nel ziet het zo; “Hoe meer mensen er komen, hoe meer inkomsten we krijgen om andere activiteiten voor de buurtbewoners te kunnen organiseren.”

Maaltijdbingo

Nel heeft ook het initiatief genomen om maandelijks een maaltijdbingo te organiseren. Dat gebeurt op de laatste vrijdag van de maand. Geïnteresseerden kunnen eerst genieten van een driegangen warme maaltijd en daarna vier rondes bingo spelen. Hiermee kunnen ze leuke prijzen winnen. Aan deze maaltijdbingo kunnen maximaal 12 mensen per keer meedoen. En ook hiervoor ziet Nel de belangstelling toenemen. Om mee te doen moet men zich uiterlijk drie dagen van tevoren aanmelden en betalen (€8,50 pp) in het buurthuis.