11e van de 11e weer in Buurthuis Gageldonk

Ze hebben er lang op moeten wachten, maar eindelijk was het op 11 november zover. 11e van de 11e weer terug in Buurthuis Gageldonk of zoals de Giegeldonkers het buurthuis nog noemen ‘De Til’. De leden van CC Giegeldonk zijn daar erg blij mee. Ze zijn weer terug op hun oude vertrouwde stekkie.

Giegeldonkers van het eerste uur en nog altijd buurtgenoten van Buurthuis Gageldonk, Peter en Cocky Nuijten zien de terugkeer van het carnaval in het buurthuis als: “Een mooie beloning voor het jarenlange knokken. Carnaval hoort hier in het buurthuis en dat pakken ze ons niet meer af. “

Prins Antonius ook blij

Ook prins Antonius, opgegroeid met het carnaval in Buurthuis Gageldonk, voorheen de Beemdentil, is erg blij. “Mooi om weer terug zijn.” Ook voor de Raad van 11 van CC Giegeldonk komt het heel goed uit dat Buurthuis Gageldonk weer open is en dat het goed draait dankzij een nieuw bestuur. Het uitvalbasis van de Giegeldonkers, de Texashoeve wordt namelijk verbouwd. En wie weet wordt Buurthuis Gageldonk hun nieuwe uitvalbasis.

(bron + foto’s: SP Breda)