Eerste Mini- en Maxidisco groot succes!

Al ruim voor begintijd stonden de kleine discogangers met hun ouders voor de deur van het buurthuis. Ze konden bijna niet wachten om naar binnen te gaan. Op 13 oktober vond de eerste Mini- en Maxidisco in ons buurthuis plaats. Het was een groot succes. Voor herhaling vatbaar!

Zo’n 125 jonge bewoners van de Haagse Beemden van 0 tot 12 jaar hadden zich aangemeld voor de disco. De allerkleinsten waren tussen half zeven en half acht ’s avonds van harte welkom met hun ouders of begeleiders. En de jongens en meisjes van 7 tot 12 mochten zonder ouders komen en lekker dansen tussen kwart voor acht en half tien.

Discolichtjes in schoenen en oorbellen

Velen hadden zich er helemaal op gekleed. Met discolichtjes in hun schoentjes en oorbellen. Dj Ray (9 jaar) wist de discogangers goed aan het springen en dansen te brengen met zijn opzwepende muziek. De kinderen hebben lekker gedanst en de ouders konden ondertussen rustig een pilsje of twee pakken aan de bar.

Voor herhaling vatbaar

Het team van vrijwilligers die de Mini- en Maxidisco had georganiseerd was na afloop heel blij dat alles goed verlopen was. De complimenten van de ouders voor de organisatoren was er dan ook naar. ‘Super geregeld’, ‘dank je wel voor de goede organisatie’, ‘zeker voor herhaling vatbaar’ en ze kunnen niet wachten tot de volgende keer’. Zomaar enkele reacties van ouders op onze Facebook pagina. Het moet nog worden ingepland, maar een ding staat vast. Ook 2018 zal er een Mini- en Maxidisco georganiseerd worden in Buurthuis gageldonk