Werkbezoek wethouder Van Lunteren

Wethouder Patrick van Lunteren (SP) bracht op woensdag 12 juli een werkbezoek aan ons Buurthuis Gageldonk. Hij werd ontvangen door voorzitter Latifa Cherabi en Henk de Been, penningmeester. De wethouder kreeg een rondleiding door het gebouw en hij kreeg uitleg van het bestuur over wat het tot nu toe heeft gedaan om het buurthuis weer operationeel te maken.

In mei dit 2017 opende Buurthuis Gageldonk de deuren weer na enkele jaren niet toegankelijk te zijn geweest voor de buurtbewoners.
Wethouder Van Lunteren sprak zijn waardering uit voor het werk dat het bestuur in korte tijd heeft gedaan. Enkele oude huurders zijn weer terug, waaronder dansstudio Jump en het Ensemble vocale Novafonie.

Officiële opening in 2018

Het bestuur gaat verder met de toekomstplannen voor Buurthuis Gageldonk en er zal ook gewerkt worden aan het programma voor de feestelijke opening van het buurthuis in 2018. En dan komt ook de nieuwe naam van het buurthuis definitief op de gevel te staan.